Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726806046

Liga 726806046 Información oficial sobre el partido 726806046 en Hattrick

27.04.2024 13:20:00

**dEVilS** Alineación oficial del equipo '**dEVilS**' en el partido 4 - 4 Zicer Brežice Alineación oficial del equipo 'Zicer Brežice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
**dEVilS** Alineación oficial del equipo '**dEVilS**' en el partido 7 - 1 Zicer Brežice Alineación oficial del equipo 'Zicer Brežice' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

**dEVilS**

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del **dEVilS** s'esgargamellaven dempeus per esperonar Marian Sitko que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 20 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Harley Arendt va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 24.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ferdinando D'Orazio ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, **dEVilS** es posava per davant 3 a 2.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de **dEVilS** pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bor Flis va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gerzson Szőcs al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marian Sitko va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Harley Arendt de **dEVilS** la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Zicer Brežice

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Zicer agafava avantatge al minut 18 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Eron Gartner amb mestria.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 21 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Zicer. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Rosamel Lisperguer xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Zicer va reduir l'avantatge rival a 4 - 3, quan Miqael Hovsepyants va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 en Ibragim Joomart Uulu va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 6 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Eron Gartner va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 6, i va passar la pilota a Matej Terseglav, però aquest no va encertar a marcar.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Zicer creava perill des de la dreta al minut 36, però en Max Palm, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Matej Terseglav desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 208 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Roland Leeuwenberg de Zicer va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Rosamel Lisperguer que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 260 Minuto 54 (Ocasión de falta): El jugador visitant Roland Leeuwenberg va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 54 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 225 Minuto 70 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Henryk Izbicki de Zicer va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.