Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726752899

Liga 726752899 Información oficial sobre el partido 726752899 en Hattrick

20.04.2024 12:25:00

Siracaos Alineación oficial del equipo 'Siracaos' en el partido 2 - 1 stupenda 3.0 Alineación oficial del equipo 'stupenda 3.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Siracaos Alineación oficial del equipo 'Siracaos' en el partido 3 - 2 stupenda 3.0 Alineación oficial del equipo 'stupenda 3.0' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,5 % 14,6 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siracaos

Goles Goles

  • 114 Minuto 47 (Gol de penalti): Siracaos va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Vitaliano Monteleone, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Corria el minut 76 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Cesare Abrusci, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Adriano Tonfò va ser clau en la jugada d'atac de Siracaos al minut 17, quan ell mateix va fer una passada brutal a Alessandro Biorcio, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Sigismondo Marotta de Siracaos va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 27, però no va estar gaire encertat.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Adriano Tonfò va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cesare Abrusci va estar a punt d'avançar els locals al minut 71 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Antonio Oggioni de Siracaos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

stupenda 3.0

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Enzo Paolo Rubbini va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Luciano Bertocchi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Zambak Gavazaj quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Aleandro Testa, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lorenzo Donina de stupenda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.