Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726746004

Liga 726746004 Información oficial sobre el partido 726746004 en Hattrick

06.04.2024 12:25:00

tramonti Alineación oficial del equipo 'tramonti' en el partido 1 - 3 Darks Flames United Alineación oficial del equipo 'Darks Flames United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tramonti Alineación oficial del equipo 'tramonti' en el partido 2 - 1 Darks Flames United Alineación oficial del equipo 'Darks Flames United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tramonti

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador Andrea Imperi de tramonti, després de 28 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Manuele Papèra va estar a punt d'empatar per a tramonti quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Eugenio Di Piero va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raul Palareti de tramonti es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

Darks Flames United

Goles Goles

  • 160 Minuto 32 (Gol de falta): Al minut 32 del partit, Aldo Crotti va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 174 Minuto 53 (Gol de penalti): En Aldo Crotti va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 53. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al 75 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Flames augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Marco Savagnone es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pier Giuseppe Nannicini ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): Luca Borin hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Zaccaria Tambasco havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Matteo Laschi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gastone Cordani va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Luca Borin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Alan Succo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gastone Cordani, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.