Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726738953

Liga 726738953 Información oficial sobre el partido 726738953 en Hattrick

13.04.2024 12:25:00

fuoss Mnnlon Alineación oficial del equipo 'fuoss Mnnlon' en el partido 1 - 4 real san martino Alineación oficial del equipo 'real san martino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fuoss Mnnlon Alineación oficial del equipo 'fuoss Mnnlon' en el partido 1 - 0 real san martino Alineación oficial del equipo 'real san martino' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fuoss Mnnlon

Goles Goles

  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Mnnlon va reduir el marcador al minut 76 a 1 - 2 quan Attilio Diarena va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Raniero Guardamagna de Mnnlon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

real san martino

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Reg Grier quedar desmarcat i marcar per a martino al minut 8. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Rino Di Paola va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de martino i marcant el 0 - 2.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): Infante Varanda va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 3 per a martino.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 86, martino va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Öcal Özdeş.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Salvatore Piensi va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 286 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Callum Tyrrell va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.