Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726656781

Liga 726656781 Información oficial sobre el partido 726656781 en Hattrick

16.03.2024 12:20:00

Mamadori FC Alineación oficial del equipo 'Mamadori FC' en el partido 4 - 1 Cura Farma Warriors Alineación oficial del equipo 'Cura Farma Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mamadori FC Alineación oficial del equipo 'Mamadori FC' en el partido 3 - 1 Cura Farma Warriors Alineación oficial del equipo 'Cura Farma Warriors' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mamadori FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Duşan Bondici sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 33 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 35 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Duşan Bondici llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Mamadorian va augmentar la diferència quan Andrea Teodorani no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Mamadorian va obtenir un penal al minut 82, que va llançar a la perfecció Duşan Bondici. 4 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): Al minut 39, Duşan Bondici gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Guido D'Antoni al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Andrea Teodorani va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Duşan Bondici. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 90 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Tommy Crisantemi va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Duşan Bondici de Mamadorian va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Danilo Pilloni de Mamadorian va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cura Farma Warriors

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Enzo Paolo Malandrino que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Enzo Paolo Malandrino va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.