Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726647567

Liga 726647567 Información oficial sobre el partido 726647567 en Hattrick

27.04.2024 12:30:00

FC Pisa Alineación oficial del equipo 'FC Pisa' en el partido 1 - 3 Interlazzate II Alineación oficial del equipo 'Interlazzate II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Pisa Alineación oficial del equipo 'FC Pisa' en el partido 1 - 3 Interlazzate II Alineación oficial del equipo 'Interlazzate II' en el partido
Tiene un resultado normal 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pisa

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 89 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Adrian Orz, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Pisa a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pisa va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Giuseppe Albiero va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Jost Banwart del Pisa ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yorrick Sulkers.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giangiacomo Ciuffetelli de Pisa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Interlazzate II

Goles Goles

  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Interlazzate prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Júlio César Saguaçu.
  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): En Tomi Lamminpää va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Andrzej Ulejczyk la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Tomi Lamminpää va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Rubens Calboni va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Saleh Abolhassan Aqel de Interlazzate, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Tomi Lamminpää quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Menelao Corvucci, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Rubens Calboni de Interlazzate va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.