Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726644544

Liga 726644544 Información oficial sobre el partido 726644544 en Hattrick

27.04.2024 12:30:00

Campobasso ole calcio Alineación oficial del equipo 'Campobasso ole calcio' en el partido 3 - 3 RED EAGLES Alineación oficial del equipo 'RED EAGLES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Campobasso ole calcio Alineación oficial del equipo 'Campobasso ole calcio' en el partido 2 - 5 RED EAGLES Alineación oficial del equipo 'RED EAGLES' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,5 % 0,7 % 88,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campobasso ole calcio

Goles Goles

  • 106 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Alexander Dedensen sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 59 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 108 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 70, en Alexander Dedensen la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Camille Huchet que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Camille Huchet, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Campobasso se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Campobasso va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Hussain Al-Olaki va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Alexander Dedensen de Campobasso va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 29, però no va estar gaire encertat.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Şansal İmamoğlu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

RED EAGLES

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de REDS va ser finalitzada des de l'esquerra per Jorge Fornaro al minut 28. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 30 minuts quan Gerhardt Wied va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a REDS.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 78 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Gion Stauffiger marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): REDS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Pieterjan Nellen va quedar-se sol davant el porter Mónico Rioja, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jorge Fornaro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.