Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726634626

Liga 726634626 Información oficial sobre el partido 726634626 en Hattrick

20.04.2024 12:30:00

Axel Bau Alineación oficial del equipo 'Axel Bau' en el partido 3 - 3 Fc.Delta Tulcea Alineación oficial del equipo 'Fc.Delta Tulcea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Axel Bau Alineación oficial del equipo 'Axel Bau' en el partido 1 - 2 Fc.Delta Tulcea Alineación oficial del equipo 'Fc.Delta Tulcea' en el partido
Tiene suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,7 % 11,3 % 65,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Axel Bau

Goles Goles

  • 100 Minuto 47 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Mykhailo Huliaipole. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 47 de joc, que suposava el 1 - 2.
  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63, Axel aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Mykhailo Huliaipole va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Passat el minut 90 de joc, Hussin bin Hj Besar facilitava les coses al Axel amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bulut Beycan de Axel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bulut Beycan va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Axel va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Fc.Delta Tulcea

Goles Goles

  • 139 Minuto 31 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Juris Rozenbahs! Un inimaginable dribbling sobre Vitaliano Bertola va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a Delta.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): En Pietro Iacuzzo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Roberto Balzano la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Valentino Salone quedar desmarcat i marcar per a Delta al minut 66. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Delta que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Akis Karamitrousis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gianni Ottolini de Delta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.