Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726622589

Liga 726622589 Información oficial sobre el partido 726622589 en Hattrick

20.04.2024 12:30:00

Real Bove Alineación oficial del equipo 'Real Bove' en el partido 1 - 1 Vincer Alineación oficial del equipo 'Vincer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Bove Alineación oficial del equipo 'Real Bove' en el partido 0 - 2 Vincer Alineación oficial del equipo 'Vincer' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Bove

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 8 minuts quan Santtu Tapiola va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Real.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 27 (Ocasión de penalti): En Edgar Nagel va llançar un penal al minut 27. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Real, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Giuseppe Bissoli va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Vincer

Goles Goles

  • 162 Minuto 60 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 60, quan Jef van der Horst va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Yasuo Agler va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Claudio Memeo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Theo Buunk va encarar al porter al 16, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a János Gál sol davant la porteria al minut 28, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): Amb 32 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Jasperi Teeri va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): János Gál va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Vincer va estar a punt d'empatar al 55 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jef van der Horst que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.