Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726610998

Liga 726610998 Información oficial sobre el partido 726610998 en Hattrick

27.04.2024 12:30:00

inghingheri Alineación oficial del equipo 'inghingheri' en el partido 6 - 0 Er Bambozzaro Reloaded Alineación oficial del equipo 'Er Bambozzaro Reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
inghingheri Alineación oficial del equipo 'inghingheri' en el partido 4 - 0 Er Bambozzaro Reloaded Alineación oficial del equipo 'Er Bambozzaro Reloaded' en el partido
Tiene suerte 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

inghingheri

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): Adnan Sarač va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de inghingheri i marcant el 1 - 0.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): inghingheri va aconseguir el 2 - 0 quan Houston Hale va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de inghingheri va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lucio Rapisardi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Simão de Almeida va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): En Lucien den Boef va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Adnan Sarač la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tonny Lubberding, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a inghingheri.

Er Bambozzaro Reloaded

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Eugenio Giovanzana va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bambozzaro que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nuccio Verducci de Bambozzaro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lorenzo Zopito de Bambozzaro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.