Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726604986

Liga 726604986 Información oficial sobre el partido 726604986 en Hattrick

23.03.2024 12:30:00

U.S. Agropoli 1921 Alineación oficial del equipo 'U.S. Agropoli 1921' en el partido 4 - 1 cesarini Alineación oficial del equipo 'cesarini' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
U.S. Agropoli 1921 Alineación oficial del equipo 'U.S. Agropoli 1921' en el partido 6 - 0 cesarini Alineación oficial del equipo 'cesarini' en el partido
Tiene mala suerte 6.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.S. Agropoli 1921

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Agropoli contenien la respiració mentre en Mirko Tanturli s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Agropoli va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Valentino Abbruscato des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Agropoli pel centre va donar un gran resultat: el gol de Valentino Abbruscato va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 130 Minuto 66 (Gol de falta): Als 66 minuts, Aboubekr Terrab va ampliar l'avantatge de Agropoli amb un 4 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adel Lokini va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Salvo Monferrino va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Davide Racca es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Adel Lokini va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Floriano Guernelli es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Aboubekr Terrab de Agropoli va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

cesarini

Goles Goles

  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): cesarini va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Nemzinho Mamona, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Timo Kautto que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Nemzinho Mamona va ridiculitzar a en Aboubekr Terrab amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nemzinho Mamona de cesarini es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.