Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726604982

Liga 726604982 Información oficial sobre el partido 726604982 en Hattrick

16.03.2024 12:30:00

I geni delle tartarughe Alineación oficial del equipo 'I geni delle tartarughe' en el partido 1 - 3 U.S. Agropoli 1921 Alineación oficial del equipo 'U.S. Agropoli 1921' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
I geni delle tartarughe Alineación oficial del equipo 'I geni delle tartarughe' en el partido 0 - 3 U.S. Agropoli 1921 Alineación oficial del equipo 'U.S. Agropoli 1921' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

I geni delle tartarughe

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Carlo Pivetti va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de tartarughe, Donatello Bigatello, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de tartarughe va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Donatello Bigatello, però el porter rival va fer una gran aturada.

U.S. Agropoli 1921

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 25, quan Adel Lokini va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 54 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Adel Lokini que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Agropoli.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mirko Tanturli, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Eugenio Giura va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Riccardo Di Dato va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Agropoli va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Valentino Abbruscato va quedar-se sol davant el porter Riccardo Di Dato, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Yan Thu Naing ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Valentino Abbruscato va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Riccardo Di Dato va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Yan Thu Naing després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Riccardo Di Dato va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mirko Tanturli es va quedar sol davant del porter, al minut 83. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.