Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726604978

Liga 726604978 Información oficial sobre el partido 726604978 en Hattrick

09.03.2024 12:30:00

U.S. Agropoli 1921 Alineación oficial del equipo 'U.S. Agropoli 1921' en el partido 5 - 2 Sheryl Alineación oficial del equipo 'Sheryl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.S. Agropoli 1921 Alineación oficial del equipo 'U.S. Agropoli 1921' en el partido 2 - 0 Sheryl Alineación oficial del equipo 'Sheryl' en el partido
Tiene bastante suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.S. Agropoli 1921

Goles Goles

  • 113 Minuto 12 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Floriano Guernelli de Agropoli va aconseguir igualar el partit al minut 12, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Davide Racca va anar directament als peus de Mirko Tanturli que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Agropoli pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mirko Tanturli va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Adel Lokini va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en Davide Racca va augmentar l'avantatge de Agropoli a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a Agropoli per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Davide Racca, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Yan Thu Naing va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Valentino Abbruscato es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Eugenio Giura per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tobias Andreas Dobschar va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mirko Tanturli de Agropoli va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sheryl

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): El Sheryl era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Tommaso Ravanelli va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 54 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 54 minuts, David Branco Ferreira va superar per velocitat Floriano Guernelli per posar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de José Vicente Santos Simões, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Antonio Zinicola no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.