Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726602028

Liga 726602028 Información oficial sobre el partido 726602028 en Hattrick

13.04.2024 12:30:00

A.S. Balù Calcio 2015 Alineación oficial del equipo 'A.S. Balù Calcio 2015' en el partido 2 - 3 Celloforever Alineación oficial del equipo 'Celloforever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.S. Balù Calcio 2015 Alineación oficial del equipo 'A.S. Balù Calcio 2015' en el partido 1 - 2 Celloforever Alineación oficial del equipo 'Celloforever' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,3 % 34,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.S. Balù Calcio 2015

Goles Goles

  • 104 Minuto 8 (Gol de penalti): Balú aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Anton Salley al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): En Joris Toegaert entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Balú, un peu providencial d'en Cătălin Cârlănaru va situar el 2-2 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mikko Raitavuo de Balú va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Celloforever

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): En Giuseppe Zurli donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 5 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 7 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Celloforever per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 7. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Giuseppe Zurli. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): El jugador de Celloforever Yekcan Bark va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 78 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dale Jacob ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 239 Minuto 49 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Yekcan Bark va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Kristian Stift per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Celloforever va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 55, quan Carel Helmantel va quedar-se sol davant el porter Solihan Talib, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Franco Weiss va marcar al minut 59 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Yekcan Bark estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Alberto Guilisasti, als 60 minuts, va fallar per ben poc.
  • 270 Minuto 67 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Giuseppe Zurli al minut 67 semblava entrar, però Solihan Talib va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de 方 (Fang) 若鑫 (Ruoxin) que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 280 Minuto 86 (Ocasión de falta): Giuseppe Zurli va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.