Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726594244

Liga 726594244 Información oficial sobre el partido 726594244 en Hattrick

06.04.2024 12:30:00

Burkina Juventus Alineación oficial del equipo 'Burkina Juventus' en el partido 3 - 0 Fedit Alineación oficial del equipo 'Fedit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Burkina Juventus Alineación oficial del equipo 'Burkina Juventus' en el partido 5 - 0 Fedit Alineación oficial del equipo 'Fedit' en el partido
Tiene mala suerte 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burkina Juventus

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rastislav Rajecký ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Juventus es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Paolo Vattuone de Juventus va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Juventus va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rastislav Rajecký progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Guayasent Codinats va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Teodor Vinter va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Petrus Nachtweih gairebé va marcar per a Juventus des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guayasent Codinats.
  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Al minut 39, Orlando Micheloni de Juventus va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Fedit

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fedit va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 72, però en Mirco Cini va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Mirco Cini de Fedit va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.