Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726588670

Liga 726588670 Información oficial sobre el partido 726588670 en Hattrick

04.05.2024 12:00:00

balboys Alineación oficial del equipo 'balboys' en el partido 1 - 4 NOSTRANI Alineación oficial del equipo 'NOSTRANI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
balboys Alineación oficial del equipo 'balboys' en el partido 1 - 1 NOSTRANI Alineación oficial del equipo 'NOSTRANI' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,3 % 2,4 % 81,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

balboys

Goles Goles

  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): El balboys no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Ovidiu Matei es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de balboys va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aníbal Pereira Ventura va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de balboys va anar a parar a la dreta de l'atac on en Viktor Simić, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

NOSTRANI

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gianfilippo Casile es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 108 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 26, en Ferruccio Cipriani la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Pier Luigi Trenta que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Luigi Fafara va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 54, i va fer pujar el 0 - 3 per a NOSTRANI.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Pier Luigi Trenta de NOSTRANI va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 65. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 9 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Luigi Fafara va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Viktor Simić. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sabio Bartocci. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.