Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726582158

Liga 726582158 Información oficial sobre el partido 726582158 en Hattrick

27.04.2024 12:00:00

Pirati del Golfo Alineación oficial del equipo 'Pirati del Golfo' en el partido 2 - 0 Italia calcio Alineación oficial del equipo 'Italia calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pirati del Golfo Alineación oficial del equipo 'Pirati del Golfo' en el partido 2 - 3 Italia calcio Alineación oficial del equipo 'Italia calcio' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 10,8 % 65,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pirati del Golfo

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 16 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pirati. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Eric Fischer xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): Josef Vyorálek va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 87 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pirati va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alex Attanasio, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Ofir Reingold gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tomas van Weegen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Aimo Blaseotto va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Petar Deyanov va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Ofir Reingold de Pirati va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Italia calcio

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 17 (Ocasión de falta): El jugador visitant Pedro Galvão va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 17 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Olivier Descamps quasi aconsegueix empatar per Italia al minut 56, però Krzysztof Dziadczyk va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 215 Minuto 86 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Olivier Descamps que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.