Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726579750

Liga 726579750 Información oficial sobre el partido 726579750 en Hattrick

20.04.2024 12:00:00

Mvacg FC Alineación oficial del equipo 'Mvacg FC' en el partido 3 - 1 Frankees Alineación oficial del equipo 'Frankees' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mvacg FC Alineación oficial del equipo 'Mvacg FC' en el partido 3 - 0 Frankees Alineación oficial del equipo 'Frankees' en el partido
Tiene un resultado normal 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mvacg FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 11 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Mvacg una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Diego Adrianopoli, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 11.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Ugo Maria Zuppiroli va donar a Mvacg un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mvacg pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gerlando Mazzara va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mvacg van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Iulian Vişovan va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Aldo Mencattini va estar a punt de sentenciar el partit al minut 47, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ugo Maria Zuppiroli va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 66 quan Pier Cesare Bellorini de Mvacg gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Mvacg ho intentava per la dreta per mitjà de Nicola Boari, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gerlando Mazzara va rematar alt.

Frankees

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador de Frankees Marco Pescatore va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Erik Rachman que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Erik Rachman va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Renato Polizzi va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 80 en Luis Raven va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Renato Polizzi va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Milan Švec s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.