Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726578429

Liga 726578429 Información oficial sobre el partido 726578429 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

AC REGGIANA Alineación oficial del equipo 'AC REGGIANA' en el partido 0 - 2 Grifone BR Alineación oficial del equipo 'Grifone BR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AC REGGIANA Alineación oficial del equipo 'AC REGGIANA' en el partido 2 - 0 Grifone BR Alineación oficial del equipo 'Grifone BR' en el partido
Tiene mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC REGGIANA

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 2 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): José María 'Batigol' Bianchi gairebé marca per a REGGIANA al minut 2 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Teemu Narsakka no va ser aprofitada per en Rafael Curuchet que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): REGGIANA va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 39 que Michel Hartz no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Cesare Deriu va disposar d'una bona oportunitat al minut 41, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Michel Hartz i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a REGGIANA, però el xut de Raoul Hekkert va sortir bastant desviat.

Grifone BR

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): Grifone va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Daniele Filippucci va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): El Grifone era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jude Anderton va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Grifone va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gustavo Di Ciò, però el porter rival va fer una gran aturada.