Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726571121

Liga 726571121 Información oficial sobre el partido 726571121 en Hattrick

13.04.2024 12:00:00

FC Garza Alineación oficial del equipo 'FC Garza' en el partido 0 - 3 Athletic Dandon Alineación oficial del equipo 'Athletic Dandon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Garza Alineación oficial del equipo 'FC Garza' en el partido 1 - 2 Athletic Dandon Alineación oficial del equipo 'Athletic Dandon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,8 % 36,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Garza

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 8, tothom va saber perquè en Aderlan Cunha Veiga era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Emanuel Amaya va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Daniele Donfrancesco va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 290 Minuto 10 (Ocasión de falta): En Emanuel Amaya va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Vittorio Pescarolo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Massimo Oriali rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Miroslav Vujović quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Aderlan Cunha Veiga no va ser aprofitada per en Emanuel Amaya que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emanuel Amaya de Garza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Athletic Dandon

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Eligio Mengual va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, un xut de Erno Määttä des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Eligio Mengual va augmentar l'avantatge de Athletic a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, el Athletic va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Artur Saint-Germain s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.