Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726567771

Liga 726567771 Información oficial sobre el partido 726567771 en Hattrick

04.05.2024 12:00:00

Singwolves United Alineación oficial del equipo 'Singwolves United' en el partido 2 - 1 Murialdo Alcolica Alineación oficial del equipo 'Murialdo Alcolica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Singwolves United Alineación oficial del equipo 'Singwolves United' en el partido 1 - 1 Murialdo Alcolica Alineación oficial del equipo 'Murialdo Alcolica' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,5 % 51,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Singwolves United

Goles Goles

  • 141 Minuto 54 (Gol de contra por el centro): El Singwolves era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ivano Capirossi va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 139 Minuto 76 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Singwolves Manuele Randolo va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Wolter Benschop va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Singwolves van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 33 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Heng Yao Nie, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Heng Yao Nie de Singwolves va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Murialdo Alcolica

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Murialdo va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 4. Wolter Benschop va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 55 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Marco Maravigna al minut 55 semblava entrar, però Edward Czuchraj va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Al minut 73, Cornel Wallenfels de Murialdo va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.