Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726567534

Liga 726567534 Información oficial sobre el partido 726567534 en Hattrick

13.04.2024 12:00:00

GasGas Alineación oficial del equipo 'GasGas' en el partido 2 - 1 Pittoni United Alineación oficial del equipo 'Pittoni United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GasGas Alineación oficial del equipo 'GasGas' en el partido 2 - 1 Pittoni United Alineación oficial del equipo 'Pittoni United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,1 % 5,5 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GasGas

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Fatih Çayan ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, GasGas es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats van embogir quan en Amadeusz Opalach va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de GasGas.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de GasGas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fatih Çayan, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 62 per blocar una centrada d'en Fatih Çayan va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de GasGas.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): GasGas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Fatih Çayan des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santiago Bustamante de GasGas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pittoni United

Goles Goles

  • 163 Minuto 50 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 50 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Federico Rogari marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 36 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Ctirad Buldra, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Than Lin Tun va estar a punt de posar per davant a Pittoni amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Carlos Baldeón va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Audénico Aguilar sol davant la porteria al minut 89, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Federico Rogari de Pittoni es va guanyar la targeta groga merescudament.