Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726545377

Liga 726545377 Información oficial sobre el partido 726545377 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

Polisportiva Daoc Alineación oficial del equipo 'Polisportiva Daoc' en el partido 3 - 1 F.C. Vanchiglietta Alineación oficial del equipo 'F.C.  Vanchiglietta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Polisportiva Daoc Alineación oficial del equipo 'Polisportiva Daoc' en el partido 2 - 2 F.C. Vanchiglietta Alineación oficial del equipo 'F.C.  Vanchiglietta' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,3 % 31,9 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polisportiva Daoc

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Răzvan-Andrei Râmniceanu, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Polisportiva se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Patrik Csánig estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Norman Nesme va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 49.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Norman Nesme va incrementar l'avantatge de Polisportiva amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Edgar Geraldo del Polisportiva ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aldo Maria Tartamella va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Paul David Wittram va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Alessandro Arso de Polisportiva gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Norman Nesme una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Paul David Wittram va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Yitzhak Shem-Tov de Polisportiva va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C. Vanchiglietta

Goles Goles

  • 161 Minuto 6 (Gol por el centro): F.C Vanchy van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 6, quan Pavel Brožek va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 55 (Ocasión de falta): En Joaquim Sors, al minut 55 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): F.C Vanchy va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 74 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ginés Ciurana, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pavol Jókuš de F.C Vanchy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.