Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726541492

Liga 726541492 Información oficial sobre el partido 726541492 en Hattrick

06.04.2024 12:00:00

LaBrujita F.C. Alineación oficial del equipo 'LaBrujita F.C.' en el partido 3 - 1 Partizan Corralejo Alineación oficial del equipo 'Partizan Corralejo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
LaBrujita F.C. Alineación oficial del equipo 'LaBrujita F.C.' en el partido 6 - 0 Partizan Corralejo Alineación oficial del equipo 'Partizan Corralejo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaBrujita F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, José Fabián Baygorria va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 137 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 72 en Árpád Tiber va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Angelantonio De Bonis podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 1 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LaBrujita pel centre va donar un gran resultat: el gol de José Fabián Baygorria va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Chus Ujunwa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Chus Ujunwa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rubén Ribes va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 234 Minuto 78 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Imko Meijknecht va sortir molt desviat al minut 78.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Árpád Tiber per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Robert Kappeler va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Imko Meijknecht després que el jugador de LaBrujita li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Partizan Corralejo

Goles Goles

  • 170 Minuto 28 (Gol de falta): Ronny De Schepper va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 28. 0 - 1 per a Partizan.