Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726531842

Liga 726531842 Información oficial sobre el partido 726531842 en Hattrick

09.03.2024 12:00:00

gheneminga Alineación oficial del equipo 'gheneminga' en el partido 4 - 0 S.giorgio a cremano Alineación oficial del equipo 'S.giorgio a cremano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gheneminga Alineación oficial del equipo 'gheneminga' en el partido 3 - 0 S.giorgio a cremano Alineación oficial del equipo 'S.giorgio a cremano' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gheneminga

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): gheneminga va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Milad Alaei Taleghani va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Gustaf Hertzendorff va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 33 minuts, el tirador de faltes del gheneminga va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ermanno Pomarè, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a gheneminga i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 81 minuts de joc. Mentre en Gustaf Hertzendorff el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El gheneminga ho intentava per la dreta per mitjà de Valerio Razzino, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luca Bellamoli al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bilal Rašeta va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Raffaele Gorla, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Raffaele Gorla de gheneminga gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Manuel Ventura de gheneminga va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

S.giorgio a cremano

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): El S.giorgio va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Sylvain Zehntner la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.