Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726529283

Liga 726529283 Información oficial sobre el partido 726529283 en Hattrick

06.04.2024 12:00:00

Sparta Novara Alineación oficial del equipo 'Sparta Novara' en el partido 3 - 2 ProVercelli Forever Alineación oficial del equipo 'ProVercelli Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sparta Novara Alineación oficial del equipo 'Sparta Novara' en el partido 3 - 1 ProVercelli Forever Alineación oficial del equipo 'ProVercelli Forever' en el partido
Tiene un resultado normal 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sparta Novara

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Novara contenien la respiració mentre en Ettore Cioli s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Fabio Potenza va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 77.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 89 gràcies a la jugada de Dritbardh Abdihoxha, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Novara per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gabriele Pecci, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Novara va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Henryk Bałaga la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

ProVercelli Forever

Goles Goles

  • 161 Minuto 10 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 10 minuts Giuseppe Laiolo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sergio Speranzon quedar desmarcat i marcar per a ProVercelli al minut 30. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Riccardo La Palombara de ProVercelli, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Riccardo La Palombara va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 208 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Giuseppe Laiolo de ProVercelli va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Riccardo La Palombara es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fausto Luzzi de ProVercelli amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giuseppe Laiolo de ProVercelli va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.