Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726497044

Liga 726497044 Información oficial sobre el partido 726497044 en Hattrick

27.04.2024 11:30:00

Golden Hawks Alineación oficial del equipo 'Golden Hawks' en el partido 0 - 9 Gargoyly Alineación oficial del equipo 'Gargoyly' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Golden Hawks Alineación oficial del equipo 'Golden Hawks' en el partido 0 - 8 Gargoyly Alineación oficial del equipo 'Gargoyly' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golden Hawks

Gargoyly

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, Gargoyly es va posar per davant amb un 0 - 1 quan David Schön es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 139 Minuto 13 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Filip Vnouček va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Pavel Bálek per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 2
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pasquale Della Marta va augmentar l'avantatge de Gargoyly a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, un xut de Pasquale Della Marta des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En Pasquale Della Marta entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Gargoyly, un peu providencial d'en Nils Nijhof va situar el 0-5 al panell digital.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Aung Phyo Kyaw de Gargoyly l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 37 de partit.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 63 de partit va donar a Gargoyly l'avantatge per 0 - 7. Filip Vnouček en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Golden. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pasquale Della Marta la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gargoyly es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 8 arribava al minut 65.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, els visitants es van col·locar 0 - 9 per sobre quan David Schön va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 21 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Filip Vnouček va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Filip Vnouček quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Miroslav Michalčík, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aung Phyo Kyaw es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.