Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726481574

Liga 726481574 Información oficial sobre el partido 726481574 en Hattrick

13.04.2024 11:30:00

Kluci z plakátu Alineación oficial del equipo 'Kluci z plakátu' en el partido 1 - 1 Tatraňáci Alineación oficial del equipo 'Tatraňáci' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kluci z plakátu Alineación oficial del equipo 'Kluci z plakátu' en el partido 2 - 1 Tatraňáci Alineación oficial del equipo 'Tatraňáci' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,9 % 7,4 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kluci z plakátu

Goles Goles

  • 112 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, Petr Bilý va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Martin Sobotík va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tatraňáci

Goles Goles

  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): Roman Fiedler de Tatraňáci va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Mojmír Galo que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Tatraňáci van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 35 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Denis Šůcha, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Tatraňáci la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.