Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726439032

Liga 726439032 Información oficial sobre el partido 726439032 en Hattrick

04.05.2024 11:30:00

TJ Liblice 1927 Alineación oficial del equipo 'TJ Liblice 1927' en el partido 3 - 1 Ajax Rybitví Alineación oficial del equipo 'Ajax Rybitví' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TJ Liblice 1927 Alineación oficial del equipo 'TJ Liblice 1927' en el partido 5 - 0 Ajax Rybitví Alineación oficial del equipo 'Ajax Rybitví' en el partido
Tiene mala suerte 4.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TJ Liblice 1927

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 19 gràcies a la jugada de Huvi Salmiheimo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Salah Diaa ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Liblice es posava per davant 2 a 1.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Liblice va aconseguir el 3 - 1 quan Anthony Castet va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Mariusz Hirsz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Liblice.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a Liblice per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Anthony Castet, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Mariusz Hirsz del Liblice ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Liblice va estar a punt de posar-se per davant al minut 57 però Anthony Castet va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bohumír Dobřanský va estar a punt d'acabar en gol al minut 61, però el porter visitant Horacio Peiró Amo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Liblice va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Anthony Castet en un 1 contra 1 amb el porter Horacio Peiró Amo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mariusz Hirsz de Liblice la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ajax Rybitví

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Als 38 minuts de partit, Petr Jenčík de Rybitví va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Rybitví Karel Krestýn quasi marca al minut 34 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Emil Günther Kirchberg l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.