Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726403690

Liga 726403690 Información oficial sobre el partido 726403690 en Hattrick

11.05.2024 11:15:00

Sauki Alineación oficial del equipo 'Sauki' en el partido 4 - 0 Machala56 fc Alineación oficial del equipo 'Machala56 fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sauki Alineación oficial del equipo 'Sauki' en el partido 3 - 0 Machala56 fc Alineación oficial del equipo 'Machala56 fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sauki

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Sauki prenia la batuta de l'encontre al minut 31, quan en Viktor Raudsepp va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 108 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 33, en Kaius Luberg la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Viktor Raudsepp que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sauki pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gunnar Aller va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Gunnar Aller va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Sauki va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Kaius Luberg va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sauki sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Kaius Luberg, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 81 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Machala56 fc

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Viktor Pyrkh de Machala56 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.