Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726396073

Liga 726396073 Información oficial sobre el partido 726396073 en Hattrick

11.05.2024 11:15:00

pantalone Alineación oficial del equipo 'pantalone' en el partido 0 - 2 FC Metsseakari Alineación oficial del equipo 'FC Metsseakari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pantalone Alineación oficial del equipo 'pantalone' en el partido 2 - 0 FC Metsseakari Alineación oficial del equipo 'FC Metsseakari' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pantalone

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vladimir Filippov estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mikhail Goglov, als 2 minuts, va fallar per ben poc.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): pantalone va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Konrad Smolak en un 1 contra 1 amb el porter Gianfrancesco Rampazzi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Wael Abdulhadi Al-Yaaruby va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Anatoliy Matus va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 75 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Serge Hornstein de pantalone es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.

FC Metsseakari

Goles Goles

  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del pantalone. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Blahoslav Kadora la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Metsseakari es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 69.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Karl-Göran Ovesson de Metsseakari va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 15 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Metsseakari tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Ejler Bruus ho va intentar al minut 15 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 29 (Ocasión tiro lejano): Al minut 29 un refús amb el peu d'en Maydav Wald va anar a parar als peus del Ejler Bruus que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Yao Sinima, el jugador de Metsseakari va ser expulsat al minut 73.