Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726391579

Liga 726391579 Información oficial sobre el partido 726391579 en Hattrick

20.04.2024 11:00:00

Anemothyella F.C.A. Alineación oficial del equipo 'Anemothyella F.C.A.' en el partido 3 - 2 Elite Athens club Fc Alineación oficial del equipo 'Elite Athens club Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Anemothyella F.C.A. Alineación oficial del equipo 'Anemothyella F.C.A.' en el partido 3 - 0 Elite Athens club Fc Alineación oficial del equipo 'Elite Athens club Fc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anemothyella F.C.A.

Goles Goles

  • 135 Minuto 25 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Yiannis Paltos va demostrar la seva experiència quan al minut 25 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 0. És un murri!
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Anemothyella al minut 34, que va llançar ajustat al pal en Anaximandros Touloupakis. 2 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Anemothyella a 3 - 0. Prokopios Mitropoulos va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Anemothyella va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Yiannis Paltos en un 1 contra 1 amb el porter Yiotis Midis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Anaximandros Touloupakis, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Anemothyella ho intentava per la dreta per mitjà de Yiannis Paltos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Dimitrios Zanias va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Elite Athens club Fc

Goles Goles

  • 150 Minuto 57 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 57 a 3 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Makarios Partalis, que va passar per sota les cames del porter local.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Liakos Kafetzopoulos, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Panos Kokkosalis de Athens la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.