Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726333001

Liga 726333001 Información oficial sobre el partido 726333001 en Hattrick

20.04.2024 10:30:00

FigaroFC Alineación oficial del equipo 'FigaroFC' en el partido 2 - 4 Hapoel Pardes Hana Karkur Alineación oficial del equipo 'Hapoel Pardes Hana Karkur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FigaroFC Alineación oficial del equipo 'FigaroFC' en el partido 0 - 8 Hapoel Pardes Hana Karkur Alineación oficial del equipo 'Hapoel Pardes Hana Karkur' en el partido
Tiene suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FigaroFC

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Passats 16 minuts, Shlomo Zamenhof, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. FigaroFC es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de FigaroFC va anar a parar a la dreta de l'atac on en Amir Levin, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tamir Noah.

Hapoel Pardes Hana Karkur

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Hapoel van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 35, quan Choresh Offer va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 109 Minuto 47 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Iftach Luka es va complicar la vida al minut 47 intentant esquivar Eliyahu Sasportas en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del FigaroFC, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Choresh Offer que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Avi Gilhar que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Hapoel.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Iftach Luka va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 88, i va fer pujar el 2 - 4 per a Hapoel.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Choresh Offer quasi aconsegueix empatar per Hapoel al minut 31, però Norbert Poinas va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Hapoel la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.