Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726298383

Liga 726298383 Información oficial sobre el partido 726298383 en Hattrick

06.04.2024 10:30:00

Sallies Mustang's Alineación oficial del equipo 'Sallies Mustang's' en el partido 2 - 2 maccabi haif Alineación oficial del equipo 'maccabi haif' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sallies Mustang's Alineación oficial del equipo 'Sallies Mustang's' en el partido 3 - 1 maccabi haif Alineación oficial del equipo 'maccabi haif' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,5 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sallies Mustang's

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 6 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Mahmoud Yousif llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Mahmoud Yousif va incrementar l'avantatge de Mustangs amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Passaven 8 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gilad Orman va rematar alt.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Ori Yacobson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Uri Shalif de Mustangs va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

maccabi haif

Goles Goles

  • 143 Minuto 56 (Gol de contra por la derecha): El jugador Eitam Glaser de maccabi es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 163 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador visitant Yisgav Tzan'ani va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 73 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 65 (Ocasión de falta): El jugador visitant Yisgav Tzan'ani va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 65 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Es duien 76 minuts de partit jugats quan Ben Shlomo Margolin va estar a punt de posar per davant a maccabi amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Yossef Ron va impedir un gol cantat.