Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726298377

Liga 726298377 Información oficial sobre el partido 726298377 en Hattrick

23.03.2024 10:30:00

Sallies Mustang's Alineación oficial del equipo 'Sallies Mustang's' en el partido 2 - 1 FC Merkaz Alineación oficial del equipo 'FC Merkaz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sallies Mustang's Alineación oficial del equipo 'Sallies Mustang's' en el partido 3 - 1 FC Merkaz Alineación oficial del equipo 'FC Merkaz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sallies Mustang's

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Gilad Orman va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 124 Minuto 63 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 63 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Mahmoud Yousif. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Uri Shalif va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mustangs.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Uri Shalif. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Yoshiyahu Tasa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

FC Merkaz

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Malkiel Sheiner sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Imri Shaino que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): El Merkaz va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 83, però en Eldar Lerner va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 260 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Malkiel Sheiner, al minut 84 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Malkiel Sheiner es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.