Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726298371

Liga 726298371 Información oficial sobre el partido 726298371 en Hattrick

09.03.2024 10:30:00

Sallies Mustang's Alineación oficial del equipo 'Sallies Mustang's' en el partido 1 - 0 Maccabi Bobot Alineación oficial del equipo 'Maccabi Bobot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sallies Mustang's Alineación oficial del equipo 'Sallies Mustang's' en el partido 2 - 1 Maccabi Bobot Alineación oficial del equipo 'Maccabi Bobot' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sallies Mustang's

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 36 gràcies a la jugada de Gev Shitrit, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 46 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gev Shitrit va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mahmoud Yousif de Mustangs va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gilad Orman.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Uri Shalif de Mustangs va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Maccabi Bobot

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Maccabi va anar a parar a la dreta de l'atac on en Salem Abou Nessira, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 47 (Ocasión de contra por la izquierda): Maccabi van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 47, però el xut de Chovav Ganon des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fareed El Leithy es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.