Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726296212

Liga 726296212 Información oficial sobre el partido 726296212 en Hattrick

27.04.2024 10:30:00

ofakim fc Alineación oficial del equipo 'ofakim fc' en el partido 3 - 1 Maccabi Ironi Ramla Alineación oficial del equipo 'Maccabi Ironi Ramla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ofakim fc Alineación oficial del equipo 'ofakim fc' en el partido 3 - 0 Maccabi Ironi Ramla Alineación oficial del equipo 'Maccabi Ironi Ramla' en el partido
Tiene un resultado normal 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ofakim fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del ofakim contenien la respiració mentre en Nittai Dadia s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 120 Minuto 54 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 54, indicava inequívocament que en Nittai Dadia va saber trobar la xarxa rival. ofakim desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Als 76 minuts de joc, els nois de ofakim van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Nittai Dadia augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Carmel Lapidot del ofakim ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Passaven 28 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Moshe Perlmutter va rematar alt.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Carmel Lapidot gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nave Gelbard va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ori Abud va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Maccabi Ironi Ramla

Goles Goles

  • 116 Minuto 48 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Oron Merin sempre és una garantia. Al minut 48, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Mohammed Ali marcar el 1 - 1 per al Maccabi.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Oron Merin va fer una jugada per la banda esquerra, però Mikhail Vityuk va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 Valentin Karzov va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Mikhail Vityuk va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 260 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Mohammed Ali va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.