Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726281874

Liga 726281874 Información oficial sobre el partido 726281874 en Hattrick

20.04.2024 10:30:00

zimerwolf1 Alineación oficial del equipo 'zimerwolf1' en el partido 2 - 5 the dead kennedys Alineación oficial del equipo 'the dead kennedys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
zimerwolf1 Alineación oficial del equipo 'zimerwolf1' en el partido 2 - 2 the dead kennedys Alineación oficial del equipo 'the dead kennedys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,7 % 38,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zimerwolf1

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): zw s'avançava al marcador al minut 19, després d'un rebot que va caçar en Dan Tzuk per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): El jugador Braco Pilot de zw, després de 23 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 66 (Ocasión evento especial): En Thieu Volkerink, al minut 66 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Mirko Giorgini el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Thieu Volkerink de zw es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 80, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): zw va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 83 que Gwidon Szubski no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Braco Pilot de zw va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

the dead kennedys

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 20 minuts Enedino Duarte Silva va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 34, el DK va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en John-Joe Rhodes, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 35, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Nicolas Nivet es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Enedino Duarte Silva de DK l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 38 de partit.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al DK per augmentar la diferència al marcador a 2 - 5 al minut 71. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Nicolas Nivet. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Mirko Giorgini de DK, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Enrique Arguedas.