Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726268553

Liga 726268553 Información oficial sobre el partido 726268553 en Hattrick

04.05.2024 10:00:00

fc.dina Alineación oficial del equipo 'fc.dina' en el partido 4 - 0 RC Deportivo La Coruńa Alineación oficial del equipo 'RC Deportivo La Coruńa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fc.dina Alineación oficial del equipo 'fc.dina' en el partido 2 - 0 RC Deportivo La Coruńa Alineación oficial del equipo 'RC Deportivo La Coruńa' en el partido
Tiene suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc.dina

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador Vivien Agueh de fc.dina, després de 42 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de fc.dina al minut 44, que va llançar ajustat al pal en Ole Stechert. 2 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de fc.dina va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Václav Škvor progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ole Stechert, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a fc.dina.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Danyar Shakhawan va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Remus Brăilescu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dragoş Iftimoaie al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Václav Škvor va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): El jugador local Vivien Agueh per poc que no incrementa el marcador al minut 91. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Dragoş Iftimoaie va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Res Schlender de fc.dina va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

RC Deportivo La Coruńa

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de RCD va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dorin Miu, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Florian Kraxenberger estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Vincenţiu Vintiloiu, als 90 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dragoş Iftimoaie de RCD es va guanyar la targeta groga merescudament.