Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726263777

Liga 726263777 Información oficial sobre el partido 726263777 en Hattrick

06.04.2024 10:00:00

RedDogDinamo Alineación oficial del equipo 'RedDogDinamo' en el partido 0 - 5 A.F.C. Olimpic Bucharest Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Olimpic Bucharest' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
RedDogDinamo Alineación oficial del equipo 'RedDogDinamo' en el partido 0 - 8 A.F.C. Olimpic Bucharest Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Olimpic Bucharest' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RedDogDinamo

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Radu-Florin Bernea va estar a punt d'empatar per a RedDogDinamo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Marius Gheată va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Teobaldo Tognetti va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 38 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Cristian Florea de RedDogDinamo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

A.F.C. Olimpic Bucharest

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ludo Buys que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bucharest.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Emanuil Mocan va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, Þórhallur Bergsson va augmentar l'avantatge de Bucharest a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Armin Mutu va augmentar l'avantatge de Bucharest a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 66, Bucharest va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Emanuil Mocan.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marius Morişcă després de 17 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marius Avram va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ludo Buys al minut 39, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 79 (Ocasión de falta): Marius Avram va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Abdelouaris Quassimi que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Bucharest quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Abdelouaris Quassimi va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.