Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726263759

Liga 726263759 Información oficial sobre el partido 726263759 en Hattrick

09.03.2024 10:00:00

Stefan Mesca Team Alineación oficial del equipo 'Stefan Mesca Team' en el partido 1 - 1 A.F.C. Olimpic Bucharest Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Olimpic Bucharest' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stefan Mesca Team Alineación oficial del equipo 'Stefan Mesca Team' en el partido 3 - 0 A.F.C. Olimpic Bucharest Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Olimpic Bucharest' en el partido
Tiene mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stefan Mesca Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Kerim Skoković va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 el Stefan va posar setge sobre la defensa central visitant però en Anzelm Strzelbicki no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Stefan enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Stefan per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Stefan Jacobsson va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kerim Skoković de Stefan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

A.F.C. Olimpic Bucharest

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Bucharest agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Þórhallur Bergsson amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Daniel Schaeffler-Vogt no va ser aprofitada per en Þórhallur Bergsson que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bucharest va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Þórhallur Bergsson, però el porter rival va fer una gran aturada.