Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726257047

Liga 726257047 Información oficial sobre el partido 726257047 en Hattrick

23.03.2024 10:00:00

Cugir Firearms Alineación oficial del equipo 'Cugir Firearms' en el partido 0 - 6 Gashka Nebuna Alineación oficial del equipo 'Gashka Nebuna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Cugir Firearms Alineación oficial del equipo 'Cugir Firearms' en el partido 0 - 9 Gashka Nebuna Alineación oficial del equipo 'Gashka Nebuna' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cugir Firearms

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 56 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Doru Bleahu es va comportar com un juvenil al minut 56 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ciprian Foca de Firearms es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ciprian Foca va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Gashka Nebuna

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Passats 14 minuts de partit, Gshk es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Doru Bleahu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Doru Bleahu de Gshk l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 29 de partit.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, Gianrico Gabrieli va augmentar l'avantatge de Gshk a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Răzvan Culea de Gshk va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 60. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Nelu Bucătariu va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 0 - 5 per a Gshk.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Alberto José Biren va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 6 al marcador per a Gshk.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Gshk quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Anghel Ţigănescu va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Roman Vavříček no va ser aprofitada per en Nelu Bucătariu que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.