Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726257044

Liga 726257044 Información oficial sobre el partido 726257044 en Hattrick

16.03.2024 10:00:00

bucovina-falticeni Alineación oficial del equipo 'bucovina-falticeni' en el partido 2 - 4 Cugir Firearms Alineación oficial del equipo 'Cugir Firearms' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bucovina-falticeni Alineación oficial del equipo 'bucovina-falticeni' en el partido 2 - 1 Cugir Firearms Alineación oficial del equipo 'Cugir Firearms' en el partido
Tiene un resultado normal 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,6 % 13,0 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bucovina-falticeni

Goles Goles

  • 190 Minuto 37 (Gol de falta): En Marius Antal va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-2.
  • 113 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, bucovina-falticeni aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Mihai-Lucian Crengăniş va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 7 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Eduard Bugarschi quasi empata el partit al minut 7, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Andrei Bandrabur de bucovina-falticeni es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 36, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ovidiu Marican hauria d'haver estat gol al minut 40 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 68 per blocar una centrada d'en Andrei Bandrabur va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de bucovina-falticeni.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Dan-George Dărău va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Dan-George Dărău de bucovina-falticeni va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Cugir Firearms

Goles Goles

  • 174 Minuto 1 (Gol de penalti): Sorin Miroşanu va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 1 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 35 i semblava que Firearms desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Imre Lehel va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): Ciprian Foca va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Firearms, al minut 69. El marcador va canviar a 2 - 3.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Al minut 77 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Sorin Miroşanu va enviar el seu xut al fons de la porteria: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Firearms va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Silviu Răcăşan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ciprian Foca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.