Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726257038

Liga 726257038 Información oficial sobre el partido 726257038 en Hattrick

02.03.2024 10:00:00

Deva United Alineación oficial del equipo 'Deva United' en el partido 2 - 2 Cugir Firearms Alineación oficial del equipo 'Cugir Firearms' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deva United Alineación oficial del equipo 'Deva United' en el partido 2 - 1 Cugir Firearms Alineación oficial del equipo 'Cugir Firearms' en el partido
Tiene un resultado normal 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,8 % 8,0 % 22,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deva United

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, Adrian Grigore va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 113 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, United aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Silviu Bărbăcariu va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Silviu Mira va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): United va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dan-Andrei Boerescu en un 1 contra 1 amb el porter George Herişanu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Dan-Andrei Boerescu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): United va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cristian Cruciat va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter George Herişanu.

Cugir Firearms

Goles Goles

  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Amza Netedu que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Passats 57 minuts de partit, Firearms es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Silviu Răcăşan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Imre Lehel va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Firearms va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marcel Bălăneanu va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Amza Netedu, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.