Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726236518

Liga 726236518 Información oficial sobre el partido 726236518 en Hattrick

27.04.2024 10:00:00

FC TOPINTEL Alineación oficial del equipo 'FC TOPINTEL' en el partido 0 - 3 Fulgerul Smulti Alineación oficial del equipo 'Fulgerul Smulti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC TOPINTEL Alineación oficial del equipo 'FC TOPINTEL' en el partido 0 - 7 Fulgerul Smulti Alineación oficial del equipo 'Fulgerul Smulti' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC TOPINTEL

Fulgerul Smulti

Goles Goles

  • 136 Minuto 6 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Radu Herlea es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Antonio Lanfranchini per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 6 passava a ser 0 - 1.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 41 minuts, el tirador de faltes del Fulgerul va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Irlan Valentim, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a Fulgerul l'avantatge per 0 - 3. Lukas Šubarić en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fulgerul va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Berth Bokbom, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Berth Bokbom va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Charles van der Sleen de Fulgerul va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.