Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726223959

Liga 726223959 Información oficial sobre el partido 726223959 en Hattrick

06.04.2024 10:00:00

FC CiCi Alineación oficial del equipo 'FC CiCi' en el partido 5 - 1 Teachers of Sport Alineación oficial del equipo 'Teachers of Sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC CiCi Alineación oficial del equipo 'FC CiCi' en el partido 3 - 0 Teachers of Sport Alineación oficial del equipo 'Teachers of Sport' en el partido
Tiene suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC CiCi

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Gabriel Sáez el va rematar Dimitrije Ljubisavljević amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de CiCi a 2 - 0. Gigio Piantoni va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Anssi Hämälä va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): CiCi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Anssi Hämälä va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dimitrije Ljubisavljević, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a CiCi.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): En Gabriel Sáez es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Almedin Mijailović una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Valentin Gurgu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Anssi Hämälä va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El CiCi ho intentava per la dreta per mitjà de Adhémar Dehoux, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Karol Hladin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Teachers of Sport

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, Valentin Nicoli va pentinar un córner cap al segon pal que Márió Hatvani va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Paul Giura va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 79, i va passar la pilota a Petrică Seleş, però aquest no va encertar a marcar.