Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726221385

Liga 726221385 Información oficial sobre el partido 726221385 en Hattrick

06.04.2024 10:00:00

Junior Juve FC Alineación oficial del equipo 'Junior Juve FC' en el partido 5 - 1 FC 1953 Arges Pitesti Alineación oficial del equipo 'FC 1953 Arges Pitesti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Junior Juve FC Alineación oficial del equipo 'Junior Juve FC' en el partido 3 - 1 FC 1953 Arges Pitesti Alineación oficial del equipo 'FC 1953 Arges Pitesti' en el partido
Tiene suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Junior Juve FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Sławomir Kaletka s'emportà una gran ovació del públic local al minut 21, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): El Junior era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Emil Sanderson va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Junior va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marius Chiriac progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Özkan Oben va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Emil Sanderson va incrementar l'avantatge de Junior amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Pascal Brandelbacke una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Scott Hayden va mantenir l'equip visitant dins del partit.

FC 1953 Arges Pitesti

Goles Goles

  • 172 Minuto 1 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a 庄 (Zhuang) 才南 (Cainan) quedar desmarcat i marcar per a Pitesti al minut 1. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Pitesti va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local 黄 (Huang) 宝轩 (Baoxuan) va desviar el xut final de Marco Stäringer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Marco Stäringer de Pitesti va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Octavian Stătulescu.
  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Al minut 78 en Rodolfo Vázquez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.