Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726220749

Liga 726220749 Información oficial sobre el partido 726220749 en Hattrick

02.03.2024 10:00:00

Sageata Mânau Alineación oficial del equipo 'Sageata Mânau' en el partido 1 - 5 Pepsico Alineación oficial del equipo 'Pepsico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sageata Mânau Alineación oficial del equipo 'Sageata Mânau' en el partido 1 - 3 Pepsico Alineación oficial del equipo 'Pepsico' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sageata Mânau

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Sageata van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Sven Engel.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Melian Ţiclea va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Remus Preda, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Bogdan-Mihai Iozu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 21, però una magnífica aturada de Jean-Emmanuel Beauce va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Sageata va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jan Duliba va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jean-Emmanuel Beauce va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Pepsico

Goles Goles

  • 164 Minuto 33 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Alan Eesmaa de Pepsico va marcar de penal l'empat al minut 33.
  • 174 Minuto 52 (Gol de penalti): En Alan Eesmaa va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 52. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 184 Minuto 72 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Pepsico per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 72. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Alan Eesmaa. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Alan Eesmaa va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 4.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Pepsico, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Alan Eesmaa va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 16 (Ocasión de falta): En Alan Eesmaa va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 16. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Melian Ţiclea, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bruno Mišič no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Alan Eesmaa va rematar amb l'empenya exterior desviat.