Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726219936

Liga 726219936 Información oficial sobre el partido 726219936 en Hattrick

20.04.2024 10:00:00

Otopeni United Alineación oficial del equipo 'Otopeni United' en el partido 2 - 0 MONDIAL BUCURESTI Alineación oficial del equipo 'MONDIAL BUCURESTI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Otopeni United Alineación oficial del equipo 'Otopeni United' en el partido 3 - 0 MONDIAL BUCURESTI Alineación oficial del equipo 'MONDIAL BUCURESTI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Otopeni United

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Dámaso Flores va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Otopeni.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Otopeni va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ken Petri va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Amb 25 minuts disputats, Douglas Carapaica gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Daniel Gordon va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Olaf Bertold Merzdorf va ridiculitzar a en Timo Suomela amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Daniel Leţcanu va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Benjamin Dekker gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Daniel Gordon va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Jela Muthee es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Otopeni ho intentava per la dreta per mitjà de Daniel Leţcanu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 87 podia haver acabat en gol, però Daniel Gordon va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Al minut 89, Jela Muthee gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

MONDIAL BUCURESTI

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Alain Scherer va fer una jugada per la banda esquerra, però Charle Lenaerts va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): MONDO BUC. va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Cosmin Sturza es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Gabi Baston ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Toader Sina.