Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726218752

Liga 726218752 Información oficial sobre el partido 726218752 en Hattrick

06.04.2024 10:00:00

Poiana Ciuperceni Alineación oficial del equipo 'Poiana Ciuperceni' en el partido 4 - 0 A.F.C. Rapid Mures Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Rapid Mures' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Poiana Ciuperceni Alineación oficial del equipo 'Poiana Ciuperceni' en el partido 0 - 1 A.F.C. Rapid Mures Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Rapid Mures' en el partido
Tiene mucha potra 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Poiana Ciuperceni

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Ciuperceni va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 35 Marcelo Draghi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Marcelo Draghi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 60 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Marcelo Draghi de Ciuperceni va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): El jugador Tedi Grigorescu de Ciuperceni es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Keanu Hickmann va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ciuperceni va anar a parar a la dreta de l'atac on en Raymond Hiser, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tedi Grigorescu de Ciuperceni es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Peter Dempsey.

A.F.C. Rapid Mures

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Laviniu Udilă va fer una magnífica centrada, però la rematada de Anton Tănăsescu va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Kristóf Kriszt al minut 41 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 44 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Neluţu Magoş va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Mihai Hanc va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Mathijs Venneker.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Neluţu Magoş va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Neluţu Magoş de A.F.C. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.